2 bitkisel çözüm! İbrahim Saraçoğlu ‘beyaz kalmayacak’ diye önerdi

CEVİZ KABUĞU ÖZLÜ KÜRÜ MALZEMELERİ

3 adet ceviz kabuğu, yarım fincan zeytinyağı ve 1 tatlı kaşığı kuru maya beyazlayan saçlardan sizi kurtaracak kürü hazırlamanız için yeterli.

CEVİZ KABUĞU KÜRÜ NASIL HAZIRLANIR?

Haşlanan suyun içine yarım fincan zeytinyağı ekleyin ve karıştırın. Son aşamada 1 tatlı kaşığı kuru maya ekleyin. Tüm karışımı kuru saça uygulayın ve en az 2 saat bekleyin. Saçları durulama aşamasında şampuan kullanabilirsiniz.

GENÇLEŞİRKEN BEYAZLARA VEDA EDİN

Saç beyazlamasına çözüm ceviz kürü sayesinde daha güçlü saçlara sahip olabilirsiniz. Ceviz kabuğunun faydaları sayesinde daha genç görünebilirsiniz. Beyazlayan saçlara da bu sayede veda edebilirsiniz.

CEVİZ KABUĞU VE DEFNE YAPRAĞI

Saç beyazlaması kesin çözüm önerilerinden biri de ceviz kabuğu kürü. Bu kürü her ay 1 defa uygulayarak saçların doğal rengini koruyabilirsiniz. Saç beyazlamasına çözüm güzellik uzmanları tarafından da araştırılan bir konu olmuştu. Saç için yapılan karışımlarda da sıklıkla cevizden faydalanılıyor. Dövülmüş ceviz kabukları, ceviz yaprakları ve defne yapraklarını kaynatıp süzdükten sonra elde edilen suyun saç diplerine sürülmesi öneriliyor.

YOĞURT VE ÇÖREKOTU KARIŞIMI

Saç beyazlamasına çözüm İbrahim Saraçoğlu tarafından da sunuldu. Verilen kür bu defa beslenme yoluyla etkilerini gösteriyor. Saç beyazlaması çörek otu ve yoğurt karışımı hazırlanarak çözülebiliyor. Saç beyazlamasına bitkisel çözüm Saraçoğlu kürü için çörek otunu bir havanda iyice ezin ve yoğurt ile karıştırın ve 7 gün boyunca her sabah bu karışımı tüketin.

Saç beyazlamasına çözüm çörek otu ile bir taşla iki kuş vurmak gibi. Tavsiye edilen kür sayesinde hem saçların rengi korunacak hem de mide sağlığınız eskisinden daha iyi olacak. Beyazlığı önleyen yoğurt kürü sayesinde, saçlarınızı boyamak zorunda kalmayacaksınız. Gereken tek şeyse 1 yemek kaşığı yoğurt ve 1 çay kaşığı çörek otu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir