Denizde Kaybolan Kişinin Cesedi Günler Sonra Bulundu

Sarıyer’de, Kısırkaya Plajı’nda denize girerken kaybolan Ersin Oral’ın cesedine iki günlük arama kurtarma çalışmaları sonucunda ulaşıldı.

13 Temmuz’da Sarıyer’in Kısırkaya Plajı’nda denize giren 40 yaşındaki Ersin Oral, dalgalar arasında kaybolmuştu. Kendisinin ve arkadaşının çırpındığını gören Recep Kurban, yardım için denize girmişti.

Olayda Mustafa Günay ekipler tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırılmış, Recep Kurban’ın ise cesedine ulaşılmıştı. Ancak Ersin Oral’dan haber alınamamıştı.

SABAHA CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Kısırkaya Plajı’nda denize giren Ersin Oral ve arkadaşlarının boğulma tehlikesi geçirdiği ihbarı alındıktan sonra Sahil Güvenlik, AFAD ve Jandarma Arama-Kurtarma ekipleri tarafından başlatılan arama çalışmaları iki gün sürdü. Ekipler, 15 Temmuz sabahı saat 07.00 sıralarında denizde Ersin Oral’ın cesedini buldu.

Denizden çıkarılan Ersin Oral’ın cesedi, olay yerinde yapılan ilk incelemenin ardından morga kaldırıldı. Evli ve bir çocuk babası olan Ersin Oral’ın cenaze namazı, 16 Temmuz’da Eyüp Sultan Camii’nde öğle vakti kılınacak. Ardından cenazesi defnedilmek üzere toprağa verilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir