Günlük kiraladığı evden çıkanlar şaşkına çevirdi

ABD’nin Teksas eyaletinin Fort Worth şehrinde bulunan evini insanların kalabilmesi için kiralayan 25 yaşındaki Sofia Kaiser, insanların geride tonlarca yiyecek, pahalı teknolojik cihaz ve oyun bıraktığını da keşfetti.

Genç kadının evi büyük ilgi görüyor…

İçini yenilediği evinde 29 bin TL (800 £) değerindeki eşyaların terk edildiğini tahmin eden Kaiser, 13 misafir kapasiteli evinde bırakılan bazı eşyaları TikTok’ta paylaştı ve videosu 4,9 milyondan fazla izlendi.

Sofia Kaiser, büyükbabasından kalan evi kiralıyor…

Evinde Apple Watch, içki, yiyecek gibi şeyleri bulan genç kadın, değerli görünen her şeyi iade ettiğini ve israfı azaltmak için açılmamış gıda ürünlerini sakladığını söylüyor.

Genç kadın değerli eşyaları sahibine iade ediyor…

Evde birçok yiyecek ve içecek bırakılıyor…

Yaptığı açıklamada, “Konukların diğer misafirlerin kullanacağı şeyleri geride bırakmalarında benim kişisel olarak hiçbir sorunum yok! Açılmamış yiyecekleri kilerimizde ve buzdolabımızda bırakıyoruz ve bir sonraki misafirimize evimizdeki her şeyi kullanmakta özgür olduklarını belirten bir not bırakıyoruz! İsraf etmememizi ve misafirlere tipik kiralama deneyimlerinden çok daha fazlasını sunmamızı seviyorum.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir