İsrail’in saldırılarında çocuklarını kaybeden annenin feryadı

İsrail işgal altındaki Cenin’e hava saldırısı düzenledi. SİHA’larla “Şehitler Üçgeni” köyüne saldıran İsrail bir anneyi daha kimsesiz bıraktı. Göz yaşları içinde kalan annenin feryatları arşı titretti. 

‘ÇOCUKLARIM NEREDE?’

Yakınlarının refakatinde hastaneye gelen anne ayakta durmakta zorluk çekiyordu. Haberi alan anne hastaneye girer girmez önce “Nerede çocuklarım? Nerede çocuklarım?” ifadeleriyle oğullarını görmek istedi.

‘KİMSEM KALMADI!’

Oğullarının cansız bedenleriyle karşılaşan anne “Kimsem kalmadı.” diyerek gözyaşlarına boğuldu.

KARDEŞLER AYNI ZAMANDA ŞEHİT OLDU

Filistin resmi ajansı WAFA, İsrail’in, Cenin kentinin güney kesimindeki Şehitler Kavşağı yakınında Filistinlilere SİHA ile saldırı düzenlediğini belirtmişti. Saldırıda hayatını kaybeden 6 kişiden 4’ünün kardeş olduğu açıklandı. Hezza Nacih Hasan Derviş (27), Rami Nacih Hasan Derviş (22), Ahmed Nacih Hasan Derviş (24), Ala Nacih Hasan Derviş (29) yaşamını yitirdi.

Aynı saldırıda Rızkullah Nebil Süleyman (18) ve Muhammed Yasir Musa Asus’un da hayatını kaybetti, hastaneye nakledilen ağır yaralı bir kişinin de tedavisinin sürdüğü kaydedildi.

Görgü tanıkları, bölgede herhangi bir karışıklığın olmadığını, gençlerin sadece dışarıda bir arada oturduklarını aktardı.

KAYNAK: AA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir